About

Hi! Mijn naam is Devlin Klaauwer en ik ben 23 jaar. Toen ik 9 jaar was ging het niet goed met mij. Ik was altijd moe, vaak ziek, dronk enorm veel en viel af. Mijn ouders namen mij mee naar een kennis die diabetes type 1 had. Deze kennis besloot mijn bloedglucosegehalte te meten en schrok enorm! Mijn bloedsuiker was zo hoog dat het apparaatje het niet meer kon meten. Ik werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, en kreeg daar te horen dat ik aan diabetes type 1 leed.

Vanaf toen veranderde mijn leven. Ik moest meerdere malen per dag mijn bloedglucosegehalte meten en ik moest mij zelf met insuline injecteren.

Toen ik een jaar of 14 was kwam ik in een depressie terecht. Deze depressie heeft 4 jaar geduurd met veel ups en downs. Na een intensieve dagbehandeling ben ik uit mijn depressie gekomen. Ik voel me nu beter dan ooit en heb het gevoel dat ik nu een stuk sterker in mijn schoenen sta! Ik heb geleerd om weer van het leven te genieten en niet alleen de sombere dingen te zien. Ook ga ik nu beter om met mijn diabetes. Ik ben gaan inzien dat het leven van een diabeet net zo leuk kan zijn als een gezond iemand!

Nu ruim 13 jaar nadat ik de diagnose diabetes type 1 kreeg, wil ik mijn ervaringen delen met de mensen die ook dagelijks te maken hebben met deze ziekte en met de mensen die geïnteresseerd zijn in mijn verhalen. Ook wil ik tips delen waar ik veel aan heb gehad.

Ik ben dit blog begonnen voor mij zelf en om andere te helpen. Ik vind het fijn om alles van me af te kunnen schijven en ook om eventueel andere mensen met deze ziekte te helpen en te ontmoeten.

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en het leuk vinden om mijn verhalen te lezen!

Veel plezier met het lezen van mijn blog!