· 

Sweet Collection

Deze week ga ik hier een aantal leuke webshops uitlichten die spullen verkopen voor mensen met diabetes. Zelf word ik altijd super blij van dit soort webshops, want het maakt deze ziekte toch net wat leuker. Zo verkopen ze leuke tasjes voor al je diabetes benodigdheden, leuke covers voor bijvoorbeeld je insulinepomp en zelfs leuke statement kleding en sieraden. 

Vandaag laat ik jullie wat meer zien van de sweet collection van DR Amsterdam. 
dR Amsterdam is een lederwaren bedrijf dat al heel lang producten maakt en verkoopt, zoals tassen, portemonnees en andere accessoires. Sinds kort heeft dit bedrijf ook een sweet collection. Deze collectie bestaat uit tassen en clutches speciaal voor mensen met diabetes. De tassen hebben speciale vakken voor al de prik- en spuit-benodigdheden. Naast een aantal tasjes hebben ze ook speciale clutches voor de insulinepennen. 

Hieronder laat ik hun collectie aan jullie zien. 
Dit tasje gebruik ik zelf ook. Ik ben er super blij mee! Het voorste vak is zo ingedeeld dat hier al je diabetes benodigdheden in passen en het andere vak als portemonnee.
Dit tasje is iets kleiner. Naast het vak dat is ingedeeld voor de diabetes benodigdheden is er nog een vak voor je telefoon en eventueel wat pasjes. Hoe leuk is deze kleur trouwens! Love it! De tasjes zijn allemaal in deze kleur (en veel andere) te verkrijgen. 
Dit is de clutch voor de insulinepennen. Ook super handig! 
Deze is ontworpen voor de mannen. Ik vind het super dat er ook aan hun is gedacht. 

Ik word enorm blij van deze collectie! Ik zou zeker eens een kijkje nemen. 

Weten jullie nog een aantal leuke webshops? Ik hoor het graag. Morgen vertel ik jullie wat meer over mijn andere favoriete webshop: Prikkedief. 

Fijne avond! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0