· 

Weekendplog

Tijd om weer wat meer leven in mijn blog te blazen! Ik heb er super veel zin in om er weer voor de volle 100% voor te gaan. Afgelopen zaterdag konden jullie het eerste artikel lezen uit de nieuwe rubriek. Voorlopig komt deze rubriek elke donderdag online. Verder komen er nog meer leuke artikelen en vlogs aan. Vandaag heb ik een weekendplog voor jullie. Ik had een fijn en druk weekend. Ik neem jullie mee! 
Vrijdag begon mijn weekend. Het was echt heerlijk weer! Dit jurkje hing al sinds december in mijn kast en eindelijk kon ik hem aan. 
Ik ging naar de stad om cadeautjes te kopen voor de verjaardag van mijn zusje. Ik kocht als decoratie cijfer ballonnen in 22, maar kwam er later achter dat mijn zusje 21 werd hahah! Zelf ben ik nog geen maand geleden 22 geworden dus was daar nog mee bezig denk ik. Daarna was het tijd voor een terras! We begonnen met thee en taart en eindigden met een wijntje en borrelhapjes. Heerlijk! Mijn waarden worden er nooit heel blij van, maar dat neem ik af en toe maar voor lief. 


We vierden de verjaardag van mijn zusje pas in de avond dus kon ik zaterdag rustig opstarten. Ik bakte ook twee taarten. Een monchoutaart en een caramel shortcake. 
Cadeautjes inpakken! Blijf dat zo leuk vinden.
Cadeautjes inpakken! Blijf dat zo leuk vinden.
Het was een super gezellige avond! We zijn daarna ook nog even met zijn allen de stad in gegaan. Een geslaagde avond dus. 
Zondag ben in onverwachts den middagje naar Utrecht geweest met mijn zus en neefje. 
Het was een heerlijk weekend! Hoe was jullie weekend?

Reactie schrijven

Commentaren: 0