Hallo 2019

Beetje laat met dit artikel, maar eerder had ik er geen zin in. Ik heb eerlijk gezegd ook helemaal geen zin om een overzicht te maken van 2018. Afgelopen jaar was geen slecht jaar en ik heb zeker leuke dingen meegemaakt, maar toch kijk ik er niet met een fijn gevoel op terug. Op de een of andere manier was dit niet echt mijn jaar. Een duidelijke reden hiervoor heb ik dus niet. Ik denk dat het ligt aan het feit dat ik niet goed voor mezelf heb gezorgd. Ik ben veel aangekomen, heb slecht voor mijn diabetes gezorgd, deed niet de dingen waar ik echt van genoot, zei te weinig nee tegen dingen die ik niet wilde en leefde niet bewust. Als ik terug kijk naar 2018 dan heb ik het gevoel alsof het leven mij heeft geleefd in plaats van ik het leven. 

Dit jaar wil ik het dan ook heel anders aanpakken! Goed voor mezelf zorgen. Ik wil weer gezond gaan leven en mijn diabetes onder controle krijgen. Verder wil ik bewust leven, bewust dingen doen en genieten. Ik wil me niet meer druk maken over dingen waar ik geen controle over heb en gewoon mijn leven, leven. 

Omdat er ook echt wel leuke momenten zijn geweest in 2018 heb ik toch een kort overzichtje gemaakt. 

Hier komt die! 

En ik wens jullie een heel gelukkig, liefdevol en gezond nieuw jaar! 
Ik werd 21 en ik ben nog steeds verliefd op die taart! 
Ik bezocht een super leuk event met een goede vriendin. Ik zeg een nieuwe traditie! 
Ik moest afscheid nemen van mijn lieve konijntje, maar verwelkomde ook een nieuw konijnen vriendje! En wat is hij leuk!
Ik maakte kaartjes en sleutelhangers en verkocht deze op de markt voor het goede doel samen met mijn vader. 
Mijn oma werd 80 en dat werd gevierd met de hele familie. Helaas moesten we kort daarna afscheid nemen van mijn opa. Wat word hij gemist! 
Samen met mijn zussen had ik een super gezellige dag in Utrecht. 
Ik bezocht nog een event! Het Kelly Caresse event.
Ik heb geskydived!  
Ik had mijn eerste samenwerking voor mijn blog. 
Ik begon met vloggen, maakte 150 cupcakes voor het goede doel em mocht naar Kopenhagen voor een event van Novo Nordisk! 
En om het jaar goed af te sluiten ook nog twee citytrips! Antwerpen met een goede vriendin en Leeuwarden met mijn vader. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0