· 

Mocktail recepten

Ik ben aan de slag gegaan als bloginsider voor Royal Club en 2WMN. Als bloginsider kun je jezelf opgeven voor bepaalde acties. Als je uitgekozen word krijg je producten opgestuurd om te testen. Super leuk dus! Toen ik deze actie zag heb ik me meteen aangemeld. In samenwerking met Royal Club mochten we als bloginsiders aan de slag mer het maken van mocktails! Mocktails? Ja, dit zijn een soort van cocktails, maar dan zonder alcohol. Zelf drink ik niet heel veel alcohol. Het kan veel nare gevolgen hebben op mijn diabetes. Af en toe drink ik wel eens een glaasje alcohol, maar voor de keren dat ik niet drink is zo’n mocktail wel erg lekker!

Vandaag ging ik aan de slag met de producten van Royal Club. De drankjes zijn dus alcohol vrij, maar niet suikervrij. Ach, moet kunnen toch! 

Fruitige Mojito
Deze mocktail is mijn favoriet! Een heerlijke fruitige, alcohol vrije, mojito. 

Ingrediënten:
 1. Royal club ginger ale
 2. Kristalsuiker
 3. Limoensap (vers) 
 4. Munt
 5. Theelepel limonadesiroop (naar keuze)  
Bereiding: 
Heel simpel! Mix alles samen in een mooi glas, ijsblokjes erbij en om het af te maken garneer je het glas met een takje munt. 
Meneer konijn at mijn decoratie (munt) op! Haha! 
Wild berries en mint
Nog een heerlijke fruitige mocktail! 

Ingrediënten: 
 1. Royal club wild berrie and mint
 2. Royal club tonic 
 3. Munt blaadjes 
Bereiding: 
Heel simpel! Mix alles door elkaar, giet het in een mooi glas en decoreer jouw mocktail met een takje munt. 

Mocktail met een vleugje grapefruit

Deze mocktail is super simpel en maak je met weinig ingrediënten. 

 

Ingrediënten:

 1. Royal Club tonic met een vleugje grapefruit 
 2. een theelepel limonadesiroop (naar keuze)
 3. rode besjes 

Bereiding:

Meng alle ingrediënten, voeg wat ijs toe en een takje besjes ter garnering. 

 

Dit waren mijn mocktail recepten! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hou jij ook van mocktails? Of heb je toch liever een echte cocktail? 

 

Liefs,

Devlin

Reactie schrijven

Commentaren: 0