· 

Fotoverslag Antwerpen

Ruim een week geleden bezocht ik de mooie stad Antwerpen samen met een goede vriendin. We verbleven in een prachtige studio midden in het centrum! Via dit fotoverslag neem ik jullie mee naar dit geweldige weekend. Ik heb ook wat leuke tips voor als je zelf ook van plan bent deze leuke stad te bezoeken. 

Wij verbleven in de Antwerpen city loft. Wij hebben deze studio gevonden en geboekt via booking.com. De inrichting van het appartement was echt heel erg mooi! Verder was ook echt alles aanwezig. Zeker een aanrader voor als je wilt overnachten in Antwerpen.

Tijdens onze citytrip hebben we veel gelopen, ontdekt en geshopt. In de decembermaand is Antwerpen al helemaal een aanrader! De stad was prachtig versierd, er stonden overal kerstkoren, er waren super leuke kerstmarkten en er was zelf een schaatsbaan. Helaas heb ik geen foto’s van de kerstmarkt. Het regende namelijk super hard. Waar ik wel foto’s van heb, is van deze super grote kerstwinkel! Hoe leuk!
Tijdens het shoppen kwamen we ook deze super leuke concept store tegen. Super leuk om eens een kijkje te nemen. 
Meir 19
Meir 19
Tijdens onze citytrip hebben we ook heerlijk gegeten. 

Mijn tips: 
 • Sébastien - Eiermarkt 46
 • Wasbar - Egmondstraat 5
 • Restaurant Label (heerlijk stoofvlees!) - Oude Koornmarkt 44/A
Tijdens een citytrip vind ik het altijd erg lastig om mijn glucosewaarden op peil te houden. Door het vele lopen zakt mijn waarde erg, maar door het lekkere eten stijgt mijn waarde weer. Ik denk datiedereen met diabetes dit wel herkent. Ik heb voor jullie een paar tips op een rijtje gezet die voor mij helpen. 

 • Een normale waarden voordat je gaat lopen? Ik zet dan graag mijn basale stand wat lager. Vanwege het vele lopen heeft je lichaam vaak minder insuline nodig.  
 • Neem genoeg dextro mee! Altijd fijn om bij de hand te hebben voor wanneer je een hypo hebt.  
 • Meet je bloedglucose regelmatig. Tijdens elke “pauze” meet ik mijn bloedglucose. Is mijn bloedglucose hoog, dan geef ik toch wat extra insuline en bolus ik gewoon voor wat ik eet. Is mijn bloedglucose wat aan de lage kant, dan bolus ik minder of niets bij wat ik eet.  
 • Neem een extra infuusset mee (als je een insulinepomp gebruiker bent). Niets is zo vervelend als weer terug naar het appartement (of hotel) te moeten als je bijvoorbeeld een verstopping hebt.  
Dit waren mijn tips voor een dagje (of weekendje) Antwerpen. Hopelijk hebben jullie er wat aan en vonden jullie het leuk om te zien wat ik allemaal gedaan heb. Ik ben benieuwd of jullie wel eens in Antwerpen zijn geweest en of jullie leuke tips hebben! Zou leuk zijn als je dit dan zou willen delen in de reacties.  

Liefs,
Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Mieke (maandag, 17 december 2018 20:41)

  Mooie foto’s en tips voor een gezellig weekend Antwerpen!
  Goede blog. Ik wacht op de volgende �