Het Kelly Caresse event

Ja, het is veel te lang geleden dat ik een blog post heb geschreven. Van de week vertel ik jullie meer over de reden die hier achter zit. 

 

Momenteel zit ik weer vol leuke ideeën! Er komt dus veel leuks aan de komende tijd! We trappen af met een blog post over het Kelly Caresse event waar ik afgelopen zondag ben geweest.  


Kelly Caresse heeft haar eigen blog en YouTube account over lifestyle, beauty en moederschap. Kelly heeft, net zoals ik, diabetes type 1. Hierdoor voel ik mij toch wel verbonden met haar en vind ik het dan ook ontzettend leuk om haar te volgen. Toen ik hoorde dat ze een event organiseerde wist ik meteen dat ik daar naar toe wilde! 

 

Ik vond het enorm leuk om Kelly te ontmoeten. We hebben wel eens online contact gehad, maar het is toch leuker om iemand in het echt te ontmoeten. Ik heb een tijdje met haar gepraat en ook met andere die diabetes hebben of bekend zijn met de ziekte. Er zijn ook leuke dingen besproken die binnenkort bekend gemaakt worden. 

 

Wat ik zo bewonder aan Kelly is dat zij haar diabetes niet in de weg laat staan tijdens haar leven. Ze heeft drie prachtige dochters, een succesvol bedrijf en geniet van alles om haar heen. Ze is dan ook echt wel een voorbeeld voor mij! Zij laat zien dat iemand met diabetes gewoon alles kan bereiken wat een ieder ander ook zou kunnen. 

 

Kortom, het was een hele gezellige middag en ik ben blij dat ik Kelly nu ook eens in het echt heb kunnen ontmoeten. 

Via een aantal foto's neem ik jullie mee naar deze gezellige en geslaagde middag. 

Samen met Kelly en een vriendin van mij (die samen met mij naar het event is geweest)
Samen met Kelly en een vriendin van mij (die samen met mij naar het event is geweest)

Zenner was aanwezig met een leuke stand. Hier kon je ook je haar laten vlechten. Daar zeg ik geen nee tegen! Super leuk!

Wat is het gezellig! En de hapjes van Sjenkie's kitchen waren heerlijk. 

Tussendoor even scannen!
Tussendoor even scannen!

Bedankt Kelly voor dit super leuke event! We kregen ook nog een super leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis. Op mijn Instagram vind je een unboxing van deze goodiebag. 

 

Fijne zondag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0