Mijn week in foto's #5

Het is weer maandag en dus weer tijd voor een nieuwe mijn week in foto's! Ik heb afgelopen week 4 dagen gewerkt, kreeg een leuk pakketje en had een gezellige zaterdag avond met mijn neefje en nichtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Maandag hoefde ik niet te werken. Echt een heerlijke dag om vrij te zijn! In de ochtend had ik een rijles. Het lessen gaat goed! Volgende week heb ik ook mijn theorie examen en dan is het nog afwachten op mijn medische verklaring. Dit duurt wat langer dan gehoopt. De eerste keer is mijn verklaring nog niet goed gekeurd. Ik moet eerst nog een keer naar een arts om hem nog een aantal vragen te laten beantwoorden en dan is het afwachten of het dan wel goed word gekeurd. Anders is er nog meer aanvullend onderzoek nodig en/of een rijtest. Hopelijk is dat allemaal niet nodig! 

 

Mijn neefje en nichtje waren er ook gezellig afgelopen maandag. Mijn neefje maakte weer een leuke uitspraak! Ik schreef hem weer op in het uitsprakenboekje. 

Dinsdag was het weer tijd om aan het werk te gaan. In de avond plaatste ik weer een keer een oproep van mijn eigen mini webshop. Heb jij al eens een kijkje genomen?

Sorry voor de onsmakelijke foto, maar ook dit hoort bij het leven van een diabeet. Vorige week kocht ik nieuwe (goedkope) schoenen en daar waren mijn voeten niet blij mee, zoals je kunt zien. Ik heb slechte voeten en snel last van blaren. Het gevaar bij diabetes is dat de wondjes langzaam genezen en dat er ontstekingen kunnen ontstaan. Ook bestaat er een kans dat het gevoel in je voeten minder word, waardoor je wondjes minder snel opmerkt. Gelukkig heb ik dat gevoel nog wel, want man man wat deed dit zeer. Volgende keer toch weer ''goede'' schoenen dragen. 

Donderdag plofte ik na weer een dag werken heerlijk op de bank. Ik stak gezellig wat kaarsjes aan! 

Vrijdag haalde mijn vriend mij op van het werk. We reden gelijk door naar de bioscoop. We zijn naar de film The Meg geweest. Echt een aanrader! Toen ik thuis kwam stond er een leuk pakketje op mij te wachten. Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij body en fit shop. Ik kreeg al een aantal reacties dat er in dit soort producten weer andere ''slechte'' dingen zitten, zoals zoetstoffen. Dat weet ik en ik eet ook echt niet de hele dag door dit soort tussendoortjes. Ik eet ook fruit, groenten, yoghurt en iets van een soepje tussendoor. Toch vind ik het wel lekker om een keer per dag wat zoets te eten en dan vind ik dit een goede optie. Ik eet dan liever dit (met zoetstoffen) dan iets met veel suiker waar mijn waarden dan weer enorm van stijgt en waar veel kcal inzitten.

Zaterdag ben ik de dag rustig begonnen. Rond het begin van de middag ben ik boodschappen gaan doen en daarna heb ik wat series gekeken. In de avond ben ik naar mijn neefje en nichtje gegaan. Mijn zus en haar vriend kregen verdrietig nieuws. Ik ving de kinderen op, zodat zij naar familie konden. Ik ben wat gaan eten met de kinderen en daarna mochten ze wat lekkers kopen in de winkel voor bij de film. Ze vonden het super gezellig zo'n filmavondje. Ze kozen de film Wiplala. Na 15 minuten waren ze het alleen alweer zat en rende ze heel de kamer door haha! Nadat ze op bed lagen heb ik zelf een filmpje gekeken. Ik keek naar de film Bankier van het verzet. Ook zeker een aanrader. Alleen elke keer als ik dat soort films (oorlogsfilms) kijk dan vraag ik me weer af hoe mensen elkaar zulke gruwelijke dingen aan kunnen doen. 

Van de zondag heb ik niet zoveel foto's. Ik sliep uit en heb een voorraad soepen gemaakt. Ik maakte een zoete aardappelsoep en een rode linzen soep. Deze heb ik on porties ingevroren voor als ik een lekkere soep wil tijdens de lunch. 

 

Verder ben ik zondag bij mijn opa en oma geweest en heb ik verder rustig aangedaan. 

 

Ik hoop dat jij ook een leuke week hebt gehad! En heel veel plezier voor deze nieuwe week. Vergeet niet te genieten! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0