Mijn week in foto's #4

Hi! Daar ben ik weer! Dit keer weer met een bomvolle ''mijn week in foto's''. Afgelopen week stond heb ik niks geplaatst op mijn blog. Ik had niet zo'n spannende week en dus ook weinig foto's. Verder lag ik elke avond vroeg op bed. Ik was steeds erg moe door de wisselende bloedglucosewaarden. Deze week was echter totaal het tegenovergestelde. Het was een heerlijke en drukke week. Mijn waarden waren nog niet top, maar ik kon ze goed handelen. 

 

Lees snel verder als je benieuwd bent naar hoe mijn week eruit zag. 

 

Veel leesplezier! 

Maandag hoefde ik niet te werken. Ook mijn moeder was vrij dus besloten we samen om een dagje te woon shoppen. We bezochten de kwantum, leen bakker, jisk en de loods 5. Ik had voor het eerst dit jumpsuit aan en ik ben er super blij mee!

 

Tijdens het woon shoppen kocht ik wat accessoires voor mijn loungekamer. Deze kamer wilde ik graag een nieuwe look geven. Ik besloot de muur te verven en wat gouden en roze accessoires toe te voegen. 

Ik probeer om elke dag 10.000 stappen te zetten en ik moet zeggen dat het bijna elke dag lukt! Vooral als ik een dag gewerkt heb. Je loopt toch best veel als je werkt op een kinderdagverblijf. 

Dinsdag avond plofte ik heerlijk op de bank na een dagje werken. Bij Loods 5 kocht ik dit uitsprakenboekje. Super leuk in de uitspraken van mijn neefje en nichtje in op te schrijven! Dinsdagavond heb ik er vast wat uitspraken in op geschreven.

Het kinderdagverblijf waar ik werk is onderdeel van een kindcentrum. Wij delen het gebouw met een basisschool en een BSO. Mijn nichtje krijgt les op deze basisschool. Woensdagmiddag kwam ze samen met min neefje en mijn zus dit lieve briefje brengen! Zo lief 

Donderdag avond bracht ik weer door op de bank haha! Dat is toch het lekkerst na een dag werken. Ik ben zo blij met hoe de kamer is geworden! 

Ik probeerde donderdagavond deze mugcake uit van Dr. Oetker. Hij was niet vies, maar ook niet heel bijzonder. 

Vrijdag heb ik weer een dagje gewerkt. Na het werk ben ik uiteten geweest met een vriendin. We aten bij T'zusje in Zaltbommel, Het was echt super lekker! Je mag hier onbeperkt tapas eten.

Zaterdag was een super gezellige dag. Ik ben heerlijk wezen shoppen met mijn zussen. Ik heb een aantal hele leuke dingen gescoord. Verder hebben we geluncht bij Jack Rabbit in Utrecht. Het was echt heerlijk en het interieur was super leuk! Hier moest ik natuurlijk een fotootje maken. Ik koos voor gepaneerde garnalen en een cheesecake. Mijn zussen aten een pizza. 

Zondag was een rustig dagje. In Utrecht had ik donuts meegenomen bij Dunkin Donuts. Hier hebben we heerlijk van gegeten. 'S avonds stak mijn vriend de BBQ aan en hebben we weer heerlijk gegeten. 

 

Het was een heerlijke week waar ik enorm van heb genoten! Hoop dat jullie week ook geslaagd was. 

 

Liefs, Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 0