Mijn week in foto’s #3

Afgelopen week genoot ik van mijn laatste vakantie week. De laatste vakantie week bracht ik door samen met mijn vriend. We huurden een huisje op Centerparcs. Het was een heerlijk en ontspannen weekje. Kijk/lees snel verder als je benieuwd bent naar mijn belevenissen afgelopen week. 
Maandag ochtend ben ik eerst even bij mijn zus en de kinderen geweest. Mijn zus was jarig en ik had nog wat souvenirs meegenomen uit Frankrijk. Van mijn zus kreeg ik dit leuke topje, omdat het haar wat te groot was. 
Rond een uur of 1 vertrokken mijn vriend en ik richting Emmen. Hier verbleven wij op parc Sandur (van centerparcs). Ik heb eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt van het huisje. De enige foto die ik heb is van de badkamer die grensde aan de slaapkamer.  We verbleven in een vip huisje. Het was een super mooi en nieuw huisje met een enorme badkamer. In de badkamer bevond zich een sauna, twee persoons bubbelbad en een rain shower. 
Dinsdag hebben we vrij weinig gedaan en zijn we niet van het park afgeweest. Woensdag zijn we een dagje naar Wildlands geweest. Echt een super leuke dierentuin! 
Donderdag zijn we een dagje naar Duitsland geweest. We hebben wat gedronken op een terras en aten een ijsje. Verder hebben er eat winkels bezocht. Het stadje wat we bezochte heette Meppen.  
Vrijdag was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was echt een heerlijk weekje! Thuis wachtte er een heel leuk pakketje op mij. Ik heb mij zelf namelijk de nieuwe Fitbit Versa cadeau gedaan. 
Zaterdag heb ik al mijn tassen uitgepakt en heb ik gelijk mijn kamers goed schoongemaakt. ‘S avonds sprak ik af met een vriendin om wat te gaan eten en om naar de zomerfeesten in Leerdam te gaan. 
Zondag droeg ik voor het eerst mijn nieuwe pak van dr Only. Ik ben er zo blij mee! Als afsluiting van de vakantie zijn we heerlijk uit eten geweest.
Ik heb eerlijk gezegd geen idee of jullie het leuk vinden om deze verslagen te lezen. Ik hoop het wel. Ik vind het in ieder geval leuk om op deze manier terug te blikken op hoe mijn week eruit zag. 

Fijne nieuwe week!

Liefs, Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 0