Mijn week ik foto’s #2

Deze week start ik weer met dit onderdeel op mijn blog! Het heeft even stil gestaan vanwege de verdrietige periode waar ik en mijn familie doorheen zijn gegaan. Maar hier is die weer, mijn week in foto’s! 

Ik heb de hele week doorgebracht in Zuid Frankrijk dus veel zonnige vakantie kiekjes. 
Vorige week zaterdag vertok ik naar Zuid Frankrijk samen met mijn vriend, zijn ouders en hun buren. Tussendoor wat tussenstops voor wat lekkers. Mijn waarden schoten aardig omhoog door de lekkere snacks en het lange stil zitten.  
Het huisje waar wij verbleven zag er super mooi uit!  Ook het zwembad was top. Zondag hebben we de hele dag aan het zwembad gelegen en in de avond staken we de bbq aan. 
Tja veel zwembad kiekjes deze week! Ook maandag genoten we van het heerlijke zwembad. 
Haha zo’n foto moest ik hebben! 
Dagje Saint Tropez! Altijd leuk om even naar toe te gaan. Ook zijn we nog even de markt over gelopen. 
Natuurlijk moest er ook een avondje geshopt worden. Dit deden we in Saint Maxime. 
Toen we een dagje naar zee wilden, werden we gewaarschuwd dat de zee giftig was en dat we niet mochten zwemmen. De dag ervoor had het enorm veel geregend (ja dat was een minder dagje) en daardoor was er veel benzine in de zee terecht gekomen. De rest van de dag brachten we door aan het zwembad. 
Aan het einde van de vakantie hebben we heerlijk gegeten aan het strand! 
Hier nog wat foto’s van het huisje, het zwembad n het prachtige uitzicht! 
Gisteren zijn we weer thuis gekomen. Vannuit Frankrijk stuurde ik mijn vader een taartje voor zijn verjaardag. Vandaag was mijn zus jarig dus daar ben ik even langs geweest. Op dit moment ben ik samen met mijn vriend in Centerparcs. Nog even een weekje samen genieten! 

Fijne week! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0