Mijn week in foto’s #1

Mijn week in foto’s! Vanaf vandaag plaats ik elke zondag een artikel waarin ik jullie mijn week laat zien (in foto’s). Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen (zien) wat ik elke week mee maak en hoe het die week met mijn diabetes is gegaan. 

Zelf vind ik het ook erg leuk om dit bij te houden voor later. Ik hoop dat jullie het met net zoveel plezier zullen lezen als ik bij het maken van deze eerste “mijn week in foto’s” had! 
De week begon niet zo fijn. Ik voelde me al een tijdje niet zo goed en werd maandag ook nog eens grieperig. Op mijn blog kon je lezen wat er aan de hand was. Maandag avond maakte ik wel eenpaar  heerlijke smoothies voor mama, mijn zusje en mezelf. Hoe leuk zijn die glazen! 
Dinsdag ben ik nog een ochtendje thuis gebleven. Ik heb voornamelijk binnen gezeten die dag, maar ben toch ook even in de tuin gaan zitten met een e-book en bij het zwembadje waar mijn neefje aan het spelen was. 
Woensdag heb ik weer gewerkt. Ik voelde me weer een stuk beter! Ik had een nieuw jurkke aan en die scheurde in de ochtend al .. Balen! Gelukkig is het opgelost met de webshop waar die vandaan kwam. Mijn suikers waren deze dag prima. 
Hoe schattig! Mijn lieve konijntje komt nu bij ons zitten op het stoeltje in de tuin haha! Verder was dit ook een prima dag. Ik moest alleen wat vaker prikken, want die waarden werkten niet mee .. 
Vrijdag moest ik naar de huisarts. De huisarts moest voor mij een gezondheidsverklaring invullen. Deze word opgestuurd naar het CBR en daar word besloten of ik geschikt ben om mijn rijbewijs te halen of dat er misschien eerst aanvullend onderzoek nodig is. Ja, als diabeet mag je niet zomaar de weg op. Verder had ik een super leuke dag! Ik ging naar de kapper (liet mijn haar lekker kort knippen!) en boekte een massage. In de avond ben ik naar her afscheid van mijn directeur geweest en bij de verjaardag van een vriendin. Ik maakte van deze dag ook een mini vlog op IG TV.
Zaterdag kreeg ik deze prachtige foto van mijn lieve zusje die op vakantie is! Verder hebben ik en mijn vriend een heel lui dagje gehad. In de avond zijn we uiteten geweest en daarna hebben we wat gedronken en film gekeken bij de buren. Uiteten en wat drinken betekend hoge waarden, maar af en toe is dat het wel waard. 
Vandaag ben ik met mijn vriend en zijn ouders in Amsterdam geweest! Erg gezellig! Op dit moment lig ik met een liter fles water en een hele hoge waarde in bed. Ik heb net mijn infuus gewisseld, want mijn waarden zakt maar niet en wie weet komt dat door een verstopping. Of het komt van de lekkere lunch bij Loetje, maar dan zou die nu toch wel moeten zakken .. Ach ja! Zo lekker slapen en morgen weer de start van een nieuwe week. 

Enjoy your week! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0