Het gaat even wat minder

Hoge waarden, stress, moe en slechte gedachten. De afgelopen twee weken gaat het even wat minder met mij. Ik maak me druk om van alles en nog wat, mijn waarden schieten alle kanten op en ik ben steeds extra moe. Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik een lange tijd geworsteld met een depressie. Zover wil ik het nooit meer laten komen dus ik heb echt geprobeerd om even extra goed voor mezelf te zorgen. Ik probeer mijn gedachten te realiseren. Verder probeer ik leuke dingen te doen en zorg ik voor ontspanning. Gisteren werd ik ook nog eens snotverkouden en grieperig. Dat was ook echt het moment dat ik besloot om even thuis te blijven van werk en te kiezen voor mijn gezondheid. 

 

Ik vind het echt super lastig om dit te uiten. Ik heb het gevoel dat ik me niet zo mag voelen, want ik heb toch helemaal geen reden om me zo slecht te voelen? Er zijn mensen die zoveel erge dingen mee maken en dan zit ik hier een beetje zielig te doen. Wanneer deze gedachte naar boven komt ga ik me nog slechter voelen en komt er ook nog eens een schuldgevoel bij. Op zich kan ik nu best goed met zo'n ''slechte'' periode omgaan, maar deze gedachte krijg ik niet uit mijn hoofd. 

 

Sinds vandaag merk ik gelukkig weer dat het de goede kant op gaat. Morgen ga ik dan ook gewoon weer aan het werk. Ik heb ook leuke ideeën voor het blog, mijn Instagram account en voor de mini webshop. Ik hoop hier snel mee aan de slag te kunnen gaan! Dat soort dingen geven mij dan ook veel positieve energie. 

 

Liefs, Devlin 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Renate (dinsdag, 03 juli 2018 18:37)

  Je mag je soms best wat minder voelen. Hierdoor ben je niet slecht en je steld je niet aan. Luisteren naar je gevoel en je lichaam, dat is het allerbelangrijkste alleen hierdoor kun je je weer beter voelen. Jij weet wat jij aan kan en een ander kan daar niet over oordelen. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt! En denk om je zelf.

 • #2

  hilde nys (dinsdag, 03 juli 2018 23:07)

  Is zo dat er steeds mensen zijn die ergere zaken hebben of meemaken...Maar eerlijk gezegd vind ik " diabeet- zijn" echt wel zwaar om dragen en wordt de ziekte zwaar onderschat ! Als een orgaan in je lichaam niet goed werkt heeft dit gevolgen voor je ganse wel- zijn ! Knap dat je werkt en probeert om zo n gewoon mogelijk leven op te bouwen....Luisteren naar je lichaam is zeker geen overbodige luxe....

 • #3

  Patries (dinsdag, 03 juli 2018 23:38)

  Lieverd kom je langs bij mij. Misschien kan ik wat voor je betekenen.
  Knuffels
  Xxx