The Flying Dutch - niet zoals gepland

Gisteren was het weer tijd voor The Flying Dutch! Het derde jaar dat ik dit festival bezocht. Helaas ging het niet helemaal zoals gepland. In dit stuk schrijf ik hoe mijn dag was en waarom het anders liep dan gepland. 


Donderdag op vrijdag nacht ging het niet zo lekker. Ik ging slapen met een te hoge waarde en werd midden in de nacht wakker met een enorm lage waarde. In de ochtend is mijn waarde weer enorm gestegen. Ik gaf insuline en ben aan het werk gegaan. Vervolgens zakte mijn suiker opnieuw naar een lage waarde. Op deze manier is het eigenlijk heel de dag en nacht door gegaan. Zaterdag ochtend was ik dan ook echt heel erg moe. Op dat moment had ik ook weer een hoge waarde. 

 

Ik voelde me dus niet echt heel fit en mijn waarden gingen alle kanten op. Toch heb ik besloten om wel naar het festival te gaan. Ik had er immers veel geld voor betaald en wilde het eigenlijk niet missen. De vriendin met wie ik ging was ook niet heel erg fit dus besloten we gewoon te kijken hoelang we het zouden volhouden. 

 

Ik ben erg blij dat ik toch even gegaan ben! Het terrein was erg leuk. Er was een reuzenrad, een andere kermisattractie, een mooi podium en een fijn gedeelte waar je kon zitten en eten. We hebben heerlijk gedanst, gegeten en zijn in het reuzenrad geweest. Niks voor min eigenlijk zo hoog haha! 

 

Tijdens het festival waren mijn waarden hoog. Gelukkig heb ik geen lage waarde gehad. Dit vind ik namelijk vervelender dan een hoge waarde. Ondanks de hoge waarden heb ik wel genoten van wat lekker eten. Drinken heb ik dit keer niet gedaan. Alcohol dan. Mijn waarden waren al zo van slag dan ik besloot dat dit niet slim was om te doen. 

 

Rond een uur of 8 zijn we naar huis gegaan. We waren het toch wel zat aan het worden. Het was ook niet echt lekker weer. Ik heb zelfs een trui gekocht, omdat ik het zo koud had! 

 

Ondanks de slechte waarden heb ik het gezellig gehad! Het is even balen dat je suiker niet meewerkt op zo'n dag, maar het is nu eenmaal niet anders. Ik heb me er niet door laten stoppen en heb geprobeerd het beste er van te maken en dat is zeker gelukt! 

 

Nu ga ik genieten van een heerlijk rustige zondag.

Fijne dag! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Dex de Dialeeuw (zondag, 03 juni 2018 20:36)

  Heel erg goed van je dat je ondanks het niet zo goed in elkaar zitten toch gegaan bent en (zo te lezen) een leuke dag hebt gehad. Fijn te lezen voor de medediabetesmensen dat ondanks de minder goede dag er toch altijd iets leuks/goeds van te maken is (y). Dankjewel :-)

 • #2

  Alannah (zondag, 03 juni 2018 21:57)

  Goed van je. Gelukkig heb je genoten.
  Wat ik mij wel af vraag;
  Wat zijn/vind je hoge waardes?