Creative life

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik iets heb geschreven. Veel te lang geleden dus! Vandaag schreef ik een stukje over afgelopen zondag. Het stuk gaat niet zo zeer over mijn diabetes, maar over een gezellig vriendinnen dagje! Deze dagen zijn tenslotte ook onderdeel van mijn leven en ik vind het erg leuk om ook dit te delen. 

Creatieve life event 
Afgelopen zondag ben ik samen met een vriendin naar een creatieve life in Utrecht geweest. Zoals de naam al zegt stond creativiteit in het middelpunt. Het was een event vol leuke creatieve workshops, stands en met lekker eten! Samen met mijn vriendin hebben wij een workshop tekenen met inkt gevolgd. De workshop werd gegeven door Paper Den. Het was enorm leuk en ik denk dat ik er een hobby bij heb!

Naast de workshop heb ik ook goed geshopt. Er waren ook zoveel leuke dingen! Naast al het shoppen hebben we ook heerlijk gegeten bij de verschillende foodtrucks. Mijn suiker waarden had ik deze dag goed onder controle. Mijn waarden zaten de hele dag rond de 8! Perfect dus. 

Helaas kreeg ik die nacht opnieuw last van een buikgriep. Twee weken geleden begon het en sinds toen zit het allemaal niet zo lekker. Maandag ben ik dus nog een dagje thuis gebleven en vandaag was ik vrij. Gelukkig voel ik me weer een stuk beter en ga ik morgen gewoon weer aan het werk. 

Hieronder een fotoverslag en mini shoplog voor jullie! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0