21 birthday

27 februari, eenentwintig jaar geleden werd ik geboren. Met mijn gezondheid was toen nog niks mis. Ik moest wel naar het ziekenhuis, omdat ik wat moeite had met ademen door een teveel aan slijm, maarverder was ik een gezonde baby. Negen jaar jaar later was er nog steeds niks mis met mijn gezondheid, totdat ik steeds zwakker werd. In september dat jaar kreeg ik de diagnose diabetes type 1. 

Nu, inmiddels 21, leef ik nog steeds met deze ziekte. De ziekte is dan ook ongeneselijk (al is de wetenschap al ver met het zoeken naar een oplossing, waardoor ik misschien in de toekomst wel zonder diabetes door het leven kan!).  Ik heb de ziekte nog steeds niet helemaal onder controle, maar ik heb er wel mee leren leven. Het is een ziekte die veel aandacht vraagt, maar je kan er gewoon een normaal leven mee lijden.

Vandaag denk ik even niet aan de diabetes en geniet ik van een groot stuk taart vol met suikers, want het is tenslotte mijn verjaardag! Op naar een mooi nieuw levensjaar. 

Hieronder zie je de foto’s van mijn verjaardag. Ik heb mijn verjaardag afgelopen zaterdag gevierd. Het was een super gezellige dag! Wel met wat hoge waarden door al het lekkere eten, maar dat was het waard! 

 (De taart is gemaakt door T’ bakhuysje. De cupcakes heb ik zelf gebakken.)

Reactie schrijven

Commentaren: 0