Vloggen?

Vloggen? Ja, je leest het goed! Ik zit eraan te denken om hiermee te beginnen. 

 

Ongeveer drie jaar geleden begon in met het schrijven van blogpost. Ik vind het super leuk om hiermee bezig te zijn. Ik geniet ervan om leuke dingen te schrijven en om vervelende dingen van mij af te schrijven. Tegenwoordig worden blogs minder en kijken mensen liever naar vlogs. Dit zijn video's waarin de filmer je meeneemt in zijn of haar leven. Ik zit er ook aan te denken om regelmatig een vlog te plaatsen. Ik denk dat aan een dag uit mijn leven met diabetes, een ziekenhuis bezoekje of een dagje weg. Naast vloggen wil ik ook zeker te weten blijven schrijven! Ik vind dit namelijk ook erg leuk om te doen en er zijn nog steeds mensen die liever lezen dan een video kijken. 

 

Met mijn vlogs wil ik ook wat meer bereik krijgen. Ik zou graag een wat succesvoller blog willen. Ik droom er niet van om mijn geld te verdienen met mijn blogs. Ik hou teveel van mijn werk wat ik nu doe en ik vind het voornamelijk gewoon leuk om een eigen plekje op het internet te hebben en om andere diabeten te inspireren en/of te helpen met mijn blogs. 

 

Ik ben benieuwd wat jullie van dit idee vinden? Zouden jullie de vlogs kijken? En zo ja, wat voor video's zou jij dan graag willen zien?

 

Ik hoor het graag! 

 

Liefs, Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 0