New years eve!

Jeetje, alweer een jaar voorbij! Het gaat zo snel allemaal. Ik heb een heel fijn jaar achter de rug. Ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld als afgelopen jaar. Natuurlijk had ik ook mijn sombere dagen en dingen waarmee ik zat, maar vergeleken met de jaren hiervoor was het een top jaar! Ik maakte mijn school af en begon meteen met een nieuwe baan. Ik heb nog geen vast contract, maar dat zou ook zeldzaam zijn binnen een jaar. 

Als ik terug kijk naar mijn diabetes was dit niet echt een top jaar. Mijn waarden schommelde enorm. Aan het begin van het jaar had ik een erg hoog HBA1C van 9.8 .. Ook kwam ik veel aan kwa gewicht. Ik voelde mij gelukkig maar zorgde niet zo goed voor mezelf. Gelukkig is mijn HBA1C wel gezakt aan het einde van het jaar naar de 8.4! Nog steeds veel te hoog, maar het is een begin. Iets waar dit jaar aan wil werken, is dus zeker aan een betere diabetesregulatie en een gezondere leefstijl. Via mijn blog neem ik jullie mee in deze nieuwe uitdaging. 
Maar eerst laat ik jullie zien hoe mijn oud & nieuw eruit zag aan de hand van een paar foto's. 

Zoals jullie zien heb ik een hele leuke avond gehad! Mijn suikers waren op zich prima die dag. In de avond steeg mijn suiker wel even flink. Dit komt mede doordat ik een paar drankjes dronk. Ik drink meestal een mix drankje (met Fanta zero) en daar stijgt mijn suiker in eerste instantie flink van. Na een aantal uur zakt mijn suiker vanzelf weer vanwege de alcohol die uitwerkt. Ik weet niet precies hoe dit kan .. Dat ga ik een keer uitzoeken! Helaas had ik die avond wel veel last van keelpijn en verkoudheid. De neusspray en keeltabletten weken die avond ook niet van mijn zijde! om 1 uur was ik het dan ook zat en ben ik naar bed gegaan. Geen spannende nacht dus haha! 

 

Ondanks de verkoudheid heb ik een hele fijne oud en nieuw gehad! In mijn volgende artikel vertel ik jullie wat ik in het nieuwe jaar allemaal ga veranderen. 

 

Hoe was jullie oud en nieuw? Suikers een beetje onder controle?

 

Fijn weekend! 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0