Feestje in je brievenbus

Yes! Één van de eerste bestellingen is de deur uit. Zelf vind ik het altijd super leuk om post te ontvangen wat leuk is ingepakt. Ik heb er daarom ook voor gekozen om de kaarten uit de webshop, feestelijk te verpakken! 

De eerste bestelling is afgelopen weekend de deur uitgegaan. De opbrengst van de kaarten gaat naar het JDRF. Wanneer je dus een bestelling plaatst help je mee aan een wereld zonder diabetes. 

Zelf werk ik vrijwillig mee aan een biomarker onderzoek. Met dit onderzoek hopen ze de oorzaken van diabetes te vinden. In een eerder artikel schreef ik over het onderzoek. Dit onderzoek word gesteund door het JDRF. Dit is dus één van de dingen waar ze zich voor inzetten. 


Ik hoop dat de ontvanger het een feestje vond om haar pakket uit te pakken! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0