Dagje Amsterdam (+nieuwe hotspot)

Een paar jaar geleden verloor ik één van mijn beste vriendinnen uit het oog. Ik deed veel leuke dingen met haar en met onze andere vriendin. Met die vriendin had ik nog wel heel goed contact. Toch miste ik de leuke dingen die wij met zijn drieën deden. Ik besloot een berichtje te sturen.  Ik maakte een groepsapp aan en stelde voor om elkaar weer eens te ontmoeten. Dat leek beide vriendinnen een leuk idee! 

Amsterdam 
De vriendin die we uit het oog waren verloren, woont nu in Amsterdam. Afgelopen donderdag zijn wij samen afgereisd naar Amsterdam om haar op te zoeken. En wat was het een leuke dag! Als eerste hebben wij gekeken waar ze nu woont. Vervolgens zijn wij wezen lunchen bij Corner Bakery. Wat is dat een gezellig tentje! Er hing een fijne sfeer en de inrichting is zo leuk. Het is een klein eettentje waar je kan ontbijten en lunchen. Ook voor koffie/thee met wat lekkers kun je terecht. Ze hebben overheerlijke brownies en taarten. Ook serveren ze hele toffe milkshakes met een donut aan de bovenkant! Niet zo goed voor de diabeten onder ons, maar af en toe moet kunnen toch? Ik ging voor een broodje pulled beef en een appelsap. Het was heerlijk! Dit is een plekje waar wij zeker nog eens terug gaan komen. 

  
Verder was het ook een heerlijke dag! Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om weer contact op te nemen met die vriendin. Het was ouderwets gezellig! 
Ook nog geshopt haha!
Ook nog geshopt haha!

Reactie schrijven

Commentaren: 0