Het gaat (weer) goed!

Afgelopen week voelde ik mij niet zo fijn. Ik voelde me grieperig, gestrest en was niet mijn vrolijke ik. Mijn suikers zijn de laatste tijd weer erg hoog en daar baal ik van! Opzich heb ik er lichamelijk niet veel last van, maar ik baal van mijzelf. Ik ben toch echt zelf degene die moet zorgen voor mooie waarden. Daarnaast voelde ik me grieperig. Dat heerst ook wel heel erg hier op het moment. Woensdag had ik ook nog een sollicitatie gesprek. Heel fijn natuurlijk, maar het bracht wel extra stres met zich mee. 

Ik ben wel gewoon de hele week naar mijn werk geweest, want daar was ik nog wel fit genoeg voor. Verder heb ik geprobeerd om in de avonden te ontspannen en om vroeg te slapen. Na een tegenslag voelde ik me even helemaal down, maar door mijn familie en vrienden ben ik ook daar weer bovenop gekomen. 

Mijn gesprek ging best goed, maar daar mag ik op dit moment nog niks over zeggen. 

Zaterdag ging het alweer een stuk beter! Ik heb wat leuke dingen gedaan en heb vandaag mijn webshop online gezet. Super leuk! Ik voel me dus weer helemaal de oude. En aan die suikers ga ik weer hard werken en dan komt ook dat wel goed! 

Neem je een kijkje in de webshop? 
Fijne zondag avond! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0