Kaarten collectie

Sinds een tijdje heb ik de droom om een webshop te starten. Ik heb lang nagedacht over wat ik zou kunnen verkopen op die webshop. Ineens wist ik het! Mijn eigen kaarten collectie. Ik ben graagcreatief bezig en ik stuur zelf veel kaartjes. Naast het versturen van de kaarten, vind ik ze ook vaak leuk als decoratie in huis. Toen ik op het idee kwam, ben ik gelijk begonnen met de eersteontwerpen. En de eerste collectie is af! 

Gelegenheden 
Naast deze collectie komen er ook steeds nieuwe collecties. Met de kerst komen er kerstkaarten en met Pasen komen er kaarten in dat thema. En dat zijn niet de enige collecties die eraan komen. Ik probeer voor elke gelegenheid en/of feestdag een collectie te maken. 

Goede doel 
Ik wilde niet alleen een webshop starten, maar wilde ook wat doen voor een goed doel. Aangezien de webshop aan mijn blog is gelinkt, heb ik besloten om voor een stichting te kiezen die onderzoek doet naar diabetes. Ik heb gekozen voor JDRF. Op hun site kun je lezen waar hun precies voor staan. 

JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) is een organisatie met een missie: Type 1 Diabetes de wereld uit helpen. Van Type één naar Type géén!


Van elk verkocht kaartje gaat er €0,20 cent naar het JDRF. Elke maand maak ik het ontvangen bedrag naar hun over. 

Wanneer komt de collectie online?
De webshop komt in de eerste week van oktober online! 

Hieronder vast een voorproefje. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik :) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0