Nieuwe tas!

Ja, ik heb een nieuwe tas en ik ben er zo blij mee! Het is geen "normale" tas, maar een tas die speciaal ontworpen is voor mensen met diabetes. Wat is er dan zo speciaal aan zou je denken? Nou, het heeft een speciaal vak voor al je diabetes benodigdheden! 

De tas is van Myabetic. Op hun webshop verkopen ze nog veel meer mooie tassen en etuis. De webshop is in het Engels en de spullen worden verzonden vanuit Amerika. Ik bestelde de tas via Diabetesfeelgoods. Hun verkopen een kleine collectie van Myabetic. Handig, want ik hou zelf niet zo van spullen bestellen vanuit het buitenland.

De tas ziet er heel mooi uit! Er zitten drie vakken in en nog een klein vakje aan de achterkant. Het middelste vak is dus zo ontworpen dat al je diabetes spullen er netjes inpassen. 
Super leuk ingepakt!
Super leuk ingepakt!
Dit is hem dan!
Dit is hem dan!
De drie vakken
De drie vakken
Het vak voor de diabetes spullen
Het vak voor de diabetes spullen
Een extra vakje
Een extra vakje
Ik ben er super blij mee! Het is een mooie tas en door al de vakjes heeft alles een eigen plekje. Naast de diabetes spullen, passen er ook mog genoeg andere spullen in, zoals mijn portomonee, telefoon en een notitieblok. 

Ik bestelde hem voor €115,- en daar kwamen nog verzendkosten bij. Best prijzig, maar ik vind hem zeker het geld waard! 

De orginele webshop: www.myabetic.com

De Nederlandse webshop: www.diabetesfeelgoods.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0