Mallorca

Jeetje, wat gaat dat snel! Een tijdje geleden schreef ik dat we onverwachts een vakantie hadden geboekt. Ondertussen zit ik alweer te genieten van de laatste dag aan het heerlijke zwembad van ons hotel! 

Top vakantie
Het was (is) echt een top vakantie! Een vakantie waarbij we helemaal niks gedaan hebben. Onze dagen bestonden uit eten, zwemmen, zonnen, eten, zwemmen, zonnen, douchen, eten en cocktails! We hadden van tevoren ook afgesproken dat het zo'n vakantie zou worden. In de avonden hebben we wel steeds een klein stukje gewandeld en zijn we een paar keer naar de boulevard geweest. Verder speelden we ook graag een spelletje op het balkon van de hotelkamer. De hotelkamer was overigens ook echt super mooi en modern! 

Diabetes heeft zich gedragen
Ja, ook mijn diabetes heeft het goed gehad haha! Af en toe zaten er een paar uitschieters bij, maar dat kwam mede door de cocktails. Hypo's (lage waarden) heb ik helemaal niet gehad! Ik had geen vakantie van mijn diabetes (nooit) en alles liep door, maar het heeft me niet in de weg gezeten. 

Ik ga nog even genieten van de laatste dag! Maandag komt heel mijn vakantie verslag online. 

Liefs vanuit Mallorca!  

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Joyce Verplancke (zondag, 27 augustus 2017 16:42)

  Welk hotel is dit? :D ziet er mooi uit!

 • #2

  Devlin (thelifeofadiabetic) (zondag, 27 augustus 2017 16:44)

  He Joyce!

  Het hotel heet alua soul resort Mallorca :)