Geluk

Tja geluk, wat houd dat eigenlijk in? Ik denk dat geluk voor iedereen anders is. Iedereen heeft andere dingen waar hij of zij gelukkig van word. Ik denk dat als je lekker in je vel zit, je weinig stres ervaart en dingen onderneemt waar jij blij van word, dat je dan op je gelukkigst bent. Natuurlijk heeft iedereen zijn baal momentjes, maar dat hoort erbij. 

Gisteren had ik ook zo'n baal moment. Ik baalde van mijn diabetes die totaal niet mee werkte en waardoor ik me erg moe voelde. 

Vanmorgen wilde ik dat gevoel weer kwijt. En wat voor mij helpt is om dan even tijd voor mezelf vrij te maken en de dingen op een rijtje te zetten waar ik gelukkig van word. En dit lijstje ga ik met jullie delen! 
Dingen waar ik gelukkig van word 
Waar ik erg gelukkig mee ben is mijn lieve familie! Mijn ouders, zussen, opa's en oma's en natuurlijk mijn neefje en nichtje! Want tante zijn is één van de leukste dingen in mijn leven. 
Mijn jongste zusje
Mijn jongste zusje
Één van mijn lieve oma's (ik heb beide opa's en oma's nog in mijn leven!)
Één van mijn lieve oma's (ik heb beide opa's en oma's nog in mijn leven!)
Mijn nichtje!
Mijn nichtje!
Waar ik ook gelukkig van word is leuke dingen doen met vriendinnen, mijn vriend, met familie of alleen!  
Ook van lekker eten kan ik gelukkig worden haha! Of van een heerlijk kopje thee met chocolade of een zelf gebakken taart. 
Verder word ik gelukkig van reizen, mijn werk, momentjes voor mijzelf, bloggen, foto's maken en van een mooie natuur. En waar ik ook erg dankbaar voor ben, is het feit dat ik in een land woon met goede diabeteszorg!
Mijn eigen plekje!
Mijn eigen plekje!
Ook van dit diertje word ik gelukkig
Ook van dit diertje word ik gelukkig
En natuurlijk van hem!
En natuurlijk van hem!
Waar word jij gelukkig van?

Reactie schrijven

Commentaren: 0