Nieuw drankje!

Ja ik heb iets nieuws ontdekt! Via het lifestyle blog 2WMN mocht ik de nieuwe drankjes van Chaudfontaine testen. Ik krijg er niks voor, dus het is geen reclame! Toch wilde ik even met jullie delen wat ik ervan vond. Het is ook het perfecte drankje voor de diabeten onder ons, want het drankje bevat geen koolhydraten en suikers! 

 
Van de week kreeg ik een pakketje met daarin twee van de vier nieuwe waters met een smaakje. Verder zat er een brief bij van de meiden van 2WMN, een tasje en bonnen om het drankje ook in de horeca te proberen. 

Het eerste wat ik deed was naar de ingrediënten kijken. Dat beviel me wel! Er zitten echt geen koolhydraten en/of toegevoegde suikers in en ook geen zoetstoffen. Geen troep dus! 

Ik kreeg de smaken framboos/limoen en citroen/munt. Ik vond ze beide lekker! Het is een licht bruisend drankje met een klein smaakje. Het is niet te zoet. Je proeft voornamelijk het bruisende water, maar toch proef je ook net even dat lekkere smaakje. 

Ik ben dus zeker enthousiast! Veel mensen hebben er moeite mee om voldoende water te drinken. Vooral omdat veel mensen water vaak "saai" vinden. Ik las ook dat de gemiddelde Nederlander maar 0,9 liter water per dag drinkt! Veel te weinig dus. Ik vind dit een goede oplossing! En ik denk dat het met deze drankjes voor de meeste makkelijker word om aan de twee liter te komen. 

Zelf heb ik geen moeite met het drinken van water. Ik vind het wel lekker en drink voornamelijk water en thee zonder suiker. Ik vind zoet drinken ook helemaal niet lekker. Toch is het wel eens lekker om iets anders te drinken. Daarom vind ik dit drankje ook zo lekker! Niet zoet, geen suiker, geen calorieën en toch een lekker smaakje! 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wilde deze tip toch even met jullie delen. 

Slaap lekker! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0