Vakantie?

De vakantieperiode is al een tijdje aan de gang hier in Nederland. Één van de fijnste perioden van het jaar vind ik (naast kerst hihi)! Iedereen is vrolijk, het is (meestal) lekker weer en overal om me heen zie ik vakantie kiekjes voorbij komen en hoor ik vakantieverhalen. Super leuk dus, maar wat zijn mijn vakantieplannen eigenlijk? 

Eerst was ik niet van plan om op vakantie te gaan. Ik heb nu een baan als invalkracht en zou de hele vakantie blijven werken. Ook mijn vriend zou doorwerken. Toch werden we wel een beetje jaloers van al die leuke vakantieverhalen. Uiteindelijk konden we beide een weekje vrij krijgen en besloten we een last minute te boeken! Super fijn! We gaan heerlijk een weekje naar Mallorca.   

Ik heb er zoveel zin in! De rest van de vakantieperiode blijf ik werken en op mijm vrije dagen doe ik rustig aan om zo toch een beetje een vakantiegevoel te behouden. Vaak doe ik wat leuks en plof ik daarna op de bank met Netflix. 

Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt aan mijzelf en aan mijn diabetes. Stiekem vind ik dus wel dat ik een vaak tie verdiend heb hihi! 

Van de week ga ik nog een artikel schrijven over vakantie met diabetes, maar voor nu een hele fijne avond! Ga jij nog weg of ben je al op vakantie geweest? Ik ben benieuwd! 
Favoriete zomerfruit!
Favoriete zomerfruit!
Zomerse cover 🌸
Zomerse cover 🌸
Dagjes weg!
Dagjes weg!
Ijsjes!
Ijsjes!
Genieten van de zon (als die er is)
Genieten van de zon (als die er is)

Reactie schrijven

Commentaren: 0