De goede kant op!

Ja, je leest het goed. Het gaan eindelijk de goede kant op met mijn diabetes! Mijn waarden zijn een stuk minder vaak hoog en ik zit een groot deel van de dag netjes tussen de 4 en de 7 in! Ik sta op dit moment wel iets te scherp ingesteld, want ik heb wel vaak hypo's (lage waarden) tussendoor. 

Baalmoment 
Ik ben super blij met hoe alles nu gaat. Betere waarden, een goed ritme en super leuk werk. Helaas werd ik zondag ziek .. Maandag en dinsdag kon ik dan ook niet aan het werk. Woensdag ging ik er weer tegenaan en ging het ook weer goed. Donderdagavond begon ik me weer niet lekker te voelen. Die nacht werd ik weer ziek en kreeg ik flinke koorts. Ik ben die ochtend wel naar mijn werk gegaan, maar was ook zo weer thuis. Ik kan hier zo van balen! Gaat het goed met mijn diabetes en dan ben ik ziek .. Ik kan me dan het hele weekend schuldig voelen tegenover collega's op het werk en ik baal dan het hele weekend van mezelf. 

Ik kan er niks aan veranderen, dus probeer het los te laten. Maandag weer een nieuwe start! Eerst naar het ziekenhuis (om alles nog beter in te stellen) en dan woensdag weer aan het werk. 

Sorry voor dit iets negatieve artikel, maar ik ben dit blog ook begonnen om dingen van mij af te schrijven. En ik denk dat andere dit misschien ook wel herkennen. Ook als ze geen diabeet zijn. 

Fijn weekend! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0