Voor mijn vader

Vaderdag, een dag om je vader even extra in het zonnetje te zetten! En als iemand dat zonnetje verdiend heeft dan is het wel mijn vader. Vader zijn van een dochter met diabetes is namelijk niet altijd even makkelijk. Mijn moeder heeft heel veel voor mijn diabetes gedaan. Hiervoor bedankte ik haar in een eerder artikel. Nu is mijn vader aan de beurt. 

Mijn moeder heeft denk ik het meeste gedaan op het gebied van mijn diabetes, maar mijn vader was er ook altijd voor mij. Als ik in het ziekenhuis lag sliep hij niet bij mij, maar zorgde hij voor mijn zusje. Ook zij had de aandacht nodig. Zodra die kon kwam die mij opzoeken in het ziekenhuis. Vaak had hij dan ineens zo'n grote helium ballon bij zich of veraste die mij met een schattig knuffeltje. 

Mijn vader weet mij altijd weer op te vrolijken. Ik heb nog nooit iemand zoals mijn vader ontmoet. Ik zie mijn vader zelden boos, chagrijnig of verdrietig. Mijn vader is altijd positief. Hij probeert alles van de positieve kant te bekijken en weet altijd iedereen op te vrolijken. Mijn vader zit vol met grappen. Hij staat dan ook bij iedereen bekend om zijn, soms, flauwe grappen. 

Verder is hij een man die altijd voor iedereen klaar staat. Als je zijn hulp nodig hebt hoef je maar te bellen en hij zorgt voor een oplossing. Hij laat nooit iemand in de kou staan. 

Mijn vader is ook een man met vele vrienden. Bijna iedereen hier in 'Leerdam' kent hem. Als ik met mijn vader door de stad loop, dan zegt die minstens tien mensen gedag. Als mensen mijn achternaam horen weten ze vaak gelijk wie mijn vader is. En die mensen zijn altijd positief! Hij maakt dan ook wel altijd een leuke indruk met zijn positieve instelling en al zijn (flauwe) grappen. 

Ja, ik kan iedereen met trots vertellen wie mijn vader is. Een spontane, vrolijke en vooral lieve man! 

Dankjewel papa voor alles wat je voor mij hebt gedaan en doet! Ik ben trots op jou! 

Ik hou van jou! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0