Hoe gaat het nu?

De freestyle Libre, opweg naar een nieuwe pomp en aan het werken aan een lager hba1c. Hoe gaat het nu met mij?

Ja, hoe gaat het nu met mij en met mijn diabetes? Laten we beginnen met mijzelf! Ik zit de laatste tijd namelijk super goed in mijn vel! Ik geniet van mijn baan, vrienden en mijn lieve vriend. Ik ben bijna klaar met school en kan dan volop aan de slag bij de organisatie waar ik nu ook werk/stage loop. Ik kijk hier heel erg naar uit, aangezien ik school nu wel echt een beetje zat ben. 

Wat mijn diabetes betreft gaat het iets minder. Mijn HBA1C is 9,3 en dit is aardig hoog. Ik wilde graag beginnen aan een nieuwe insulinepomp en gelukkig hebben ze die toegezegd. Normaal moet je namelijk een HBA1C hebben die onder de 9 is. Door het hoge HBA1C en de wisselende suikers ben ik vaak erg moe. Meestal ga ik dan ook al om half 9 slapen .. Maar hierdoor kom ik wel weer aardig fit de dag door! 

Verder krijg ik 16 mei eindelijk weer een insulinepomp en hoef ik niet meer handmatig te spuiten. In mijn vorige artikel kun je hier meer over lezen. Ook schreef ik al eerder dat ik de Freestyle Libre heb en mijn bloedsuiker kan scannen en dus niet meer 8 keer per dag in mijn vinger hoef te prikken. Wat een uitvinding! Helaas kan ik niet heel goed tegen de pleister en houd ik er lelijke plekken op na net als toen bij de Omnipod. Toch ga ik er mee door, want ik vind het veel te fijn dat ik niet meer veel hoef te prikken en ik krijg er veel meer inzicht door! 

Morgen ga ik heerlijk drie dagen naar Groningen met een vriendin. Ook hiervan ga ik een uitgebreid verslag schrijven. Op Instagram zal ik ook alles bij houden via de instastories. Dus als je benieuwd bent en mij graag wil volgen, dit kan op thelifeofadiabetic. 

Dit was even een klein stukje over hoe alles er nu voor staat. Het kan dus beter, maar ik ben aardig op weg! 

(Iemand toevallig tips voor de plekken van de freestyle Libre?) 

Liefs, devlin!