Kinderfeestje

Vorige week vrijdag vierden we het kinderfeestje van mijn nichtje! Het was een verlaat verjaardagspartij, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was wel een drukke dag waar ook mijn diabetes onder te leiden had. 

Het voorbereiden vond ik super leuk. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en om dit soort partijtjes te organiseren. 

Vrijdag was het dan zover. In de nacht van donderdag op vrijdag werd ik al trillend wakker door een hypo. Moe was ik dus al voor het feest begon. Er kwamen vijf kinderen dus hoe moeilijk kon dat zijn om die onder controle te houden en er een leuke middag van te maken. Nou dat was lastiger dan gedacht haha! Wat een drukte! Tijd ok zelf te eten was er dus niet waardoor ik om twee uur weer trillend op mijn stoel zat door een hypo. En wat nog het vervelendst was .. Ik was bezig met het schminken van een kindje haha! Probeer dat gezichtje maar eens mooi te verven met twee trillende handen. 

Aan het eind van de middag besloten we lekker naar buiten te gaan. Helaas had ik zoveel gesnoept om van die hypo af te komen dat ik nu een hyper had. 

Om 4 uur was het afgelopen! Hehe! Tijd om een hele kan water leeg te drinken (hypers veroorzaken veeel dorst) en om met mijn voeten omhoog te gaan zitten. 

Mijn diabetes gedroeg zich dus echt weer als een ware achtbaan. Verder was het een hele leuke dag! 

Liefs! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0