Twintig!

Afgelopen maandag ben ik twintig jaar geworden! Afgelopen jaar was een heerlijk jaar. Ik zat lekker in mijn vel, haalde mijn diploma en heb een geweldige nieuwe stage/werkplek. Op het gebied van diabetes is er wel het een en ander veranderd. Vorig jaar begon ik met de Omnipod op mijn verjaardag. De eerste maanden beviel die goed, maar een paar maanden terug kreeg ik enorm last van huiduitslag en moest ik ermee stoppen. Ik begon weer met spuiten en probeer daarmee nu mijn HBA1C naar beneden te halen voor ik weer aan een nieuwe pomp begin. 

Maar nu even wat anders! Ik heb namelijk twee super leuke dagen gehad. Zondag vierde ik mijn verjaardag met mijn familie en vrienden en maandag maakte ik er een leuke dag van samen met mijn vriend. We zijn een verjaardagscadeau wezen shoppen in Utrecht en hebben daarna sushi gegeten bij Shizen. Dinsdag vierde ik mijn verjaardag op mijn stage/werk. Wat was dat gezellig met al die leuke kinderen!

Kortom, ik heb een super verjaardag gehad! Nu op naar een nieuw geweldig jaar met veel goede bloedsuikers! 


Cadeautje van mijn ouders!
Cadeautje van mijn ouders!
Van mijn lieve moeder!
Van mijn lieve moeder!
Nog meer cadeaus!
Nog meer cadeaus!
Van mijn lieve vriend!
Van mijn lieve vriend!
Van mijn zus en zusje! Nieuwe combi clutch
Van mijn zus en zusje! Nieuwe combi clutch
Taart voor collega's
Taart voor collega's
Traktatie voor de kids
Traktatie voor de kids
Cadeautje van de kinderen
Cadeautje van de kinderen

Reactie schrijven

Commentaren: 0