High tea

Gisteren had ik een hele gezellige zondag! Ik zat al aardig vroeg beneden terwijl de rest nog heerlijk lag te slapen. Ik besloot om verse croissants te bakken en mijn serie verder te kijken. En om de ochtend nog beter te maken, had ik ook nog eens een hele mooie glucose waarde!  

Een paar afleveringen en twee croissants verder begon in met bakken. Die middag kwam er namelijk een vriendin voor een high tea. Deze kreeg ze nog voor haar verjaardag. 

Tijdens de high tea at ik gewoon lekker mee! Ik zorgde dat ik een mooie clugose waarde had voor de high tea en hield een beetje bij wat ik allemaal snoepte, zodat ik hiervoor genoeg insuline kon geven. Het scheelde dat ik zelf bijna alles had gemaakt en dus het aantal koolhydraten wel wist. 

Hieronder kun je meer zien van de high tea :) 
Nog een klein cadeautje voor mijn vriendin!
Nog een klein cadeautje voor mijn vriendin!
Appel en aardbei kruimeltaartjes
Appel en aardbei kruimeltaartjes
Mini kwarktaartjes
Mini kwarktaartjes
Mijn vriendin had ook een cadeautje voor mij mee! Super lief!
Mijn vriendin had ook een cadeautje voor mij mee! Super lief!
Het was een thee doos met de nieuwe thee soorten van Pickwick
Het was een thee doos met de nieuwe thee soorten van Pickwick
Aan de foto's kun je wel zien dat het een heerlijke middag was! Om het goed af te sluiten bleef ze ook gezellig eten en haalde we een frietje. 

Zo zie je maar weer dat ik als diabeet ook gewoon heerlijk kan snoepen! Zolang het maar niet elke dag zo is (maar voor wie is dat wel goed) en io bijhoud wat ik eet, zodat ik erbij kan spuiten. 

Liefs! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0