HOOG

Toen ik van de week mijn mail opende schrok ik toch wel een beetje! Ik wist dat ik veel hoge waarden had, maar zo vaak! Mijn HBA1C is flink gestegen naar 12,4 %. Dit is wel een schatting en dus niet echt in mijn bloed gemeten. Voor diegene die niet weten wat het HBA1C is, dit is een soort van gemiddelde van al de gemeten waarden. Het beste is tussen de 6,5% en 7%. 12,4% is dus veelste hoog. 

Ook mijn gewicht is iets te hoog, maar er is inmiddels al een kilo af! 

Iemand tips om mijn bloedsuiker beter te reguleren? 

Liefs, 
Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Samuel (dinsdag, 24 januari 2017 17:20)

  Hoi! Wat goed dat je zo open bent over wat je allemaal meemaakt als diabeet! Ik heb wel een paar tips voor een stabiele bloedsuiker:
  Sport regelmatig; eet regelmatig; begin de dag met havermoutpap met kaneel. neem elke avond wat ongezouten noten.

 • #2

  Devlin (dinsdag, 24 januari 2017 21:12)

  Hoi Samuel! Bedankt voor de tips! :)