Diabetes update

Alweer twee maanden geleden poste ik voor het laatst een artikel. Daarna heb ik me gefocust op mijn nieuwe opleiding en stage plek, waar ik inmiddels ook als invalkracht werk. Het bloggen stond even op een laag pitje, maar ik ga er weer helemaal voor! 

Ondertussen ben ik nog steeds van de insulinepomp af en spuit ik insuline. Met de feestdagen waren dat ongelofelijk veel prikjes met al dat lekkere eten! Ik ben al die prikjes dan ook spuugzat en heb een afspraak gemaakt bij het ziekenhuis om opnieuw te starten met de Omnipod of om te beginnen met een nieuwe insulinepomp. Lastige keuze, want ik was zo blij met de Omnipod. Zo balen dat ik er een allergische reactie op kreeg .. Ik hoor wel steeds betere verhalen over de Omnipod, dus misschien dat ik toch nog eens de gok ga wagen. 

Hoe dan ook, dit ga ik allemaal bespreken in het ziekenhuis. Het is ook echt wel nodig om wat dingen aan te passen. Mijn waarden gaan echt van hoog naar laag. Vaak zit ik op een dag rond de 3.0 en die zelfde dag ook weer rond de 30.0! 

Verder wil ik weer gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Ook dit is goed voor de bloedsuikerspiegel. Ik ben druk opzoek naar lekkere en gezonde recepten. Tijdens mijn zoektocht ga ik regelmatig recepten met jullie delen. De koolhydraten zet ik erbij voor al mijn mede-diabeten.  

Ik hoop dat jullie mij weer met plezier gaan volgen! En tips voor gezonde maaltijden en tussendoortjes zijn altijd welkom! 

Liefs, 
Devlin 

Reactie schrijven

Commentaren: 0