JONG (diabetes vereniging Nederland)

Een tijdje geleden ben ik gevraagd om een verslag te schrijven voor het tijdschrift JONG van de DVN. Dit wilde ik natuurlijk wel en ging dus meteen aan de slag. 

Het thema van deze editie is: Drank, drugs en diabetes. Op mijn blog heeft de redactie gelezen dat ik afgelopen zomer naar een festival ben geweest en ze wilden graag dat ik hier een verslag over schreef. 

Mijn artikel gaat dus over mijn ervaringen bij The Flying Dutch afgelopen zomer. Ik schrijf over hoe ik het feesten en het drinken van alcohol combineer met mijn diabetes. Naast mijn verhaal geef ik ook nog wat tips over het combineren van drank en diabetes. Over de combinatie van drugs en diabetes kan ik geen tips geven, omdat ik dit zelf nog nooit gebruikt heb en me hier dus ook niet in heb verdiept. 

Naast mijn verslag staan er nog veel meer verhalen en tips in het magazine over drank en drugs in combinatie met diabetes. 

Vorige week werd het magazine gelanceerd tijdens een bierproeverij. Ik ben samen met mijn vriend bij de lancering geweest. We kregen veel informatie over het onderwerp en ik ontmoette andere diabeten. Het bier was voor mij niet zo'n succes, aangezien ik hier niet van hou haha! 

Binnenkort schrijf ik een artikel over drank en diabetes en deel ik mijn tips en ervaringen ook met jullie! 

Liefs! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0