The week of a diabetic #22

Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht! Lees snel verder :) 
Maandag was ik blij dat ik mijn pomp mocht verwisselen, aangezien die erg jeukte. Ik heb de laatste tijd steeds een alergische reactie op de plek van de pomp en op internet is te zien dat ik niet de enige ben. 
Dinsdag was het eindelijk november! Bijna tijd voor mijn favoriete maand. Met mijn suiker ging het deze dag wisselend en ik voelde me daardoor niet goed .. 
Toen ik in de avond thuis kwam van een vergadering lag mijn herfstswap op mij te wachten! Wat was het een super leuk pakket! 
Woensdag ging het beter! Na een dag stage stuurde ik die kaartje naar een vriendin. 
Donderdag ging het ook goed met mijn suiker en schreef ik nog een kaartje aan een andere vriendin. 
Vrijdag een luie ochtend, daarna even opgepast en in de avond had ik een etentje met mijn stage. Het was heerlijk, maar niet zo best voor mijn suiker al die lekkere tapas hapjes. 
Zaterdag heb ik niet zoveel gedaan. Mijn suiker ging weer de goede kant op. In de avond was er kroegentocht bij ons in de stad! Ik dronk een paar drankjes en ging rond 3 uur naar huis. 
De volgende ochtend stond ik op met een hoge waarde, maar dit is altijd na het stappen. Ik starte de dag rustig.  
Verder heb ik die middag geverfd met mijn nichtje en ben ik langs mijn opa en oma geweest. In de avond stond mijn waarde weer op 4.9 (prima) en keek ik lekker een filmpje. Mijn vriend kwam thuis met macdoanalds (lekker)! Hier had ik de volgende ochtend wel spijt van, aangezien mijn waarden hier lang van blijven stijgen. 

Tijd voor een nieuwe week! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0