The week of a diabetic #21

Ja, die quote van hierboven beschrijft precies mijn gevoel van vandaag! Deze post is ook een dag te laat en dat heeft er alles mee te maken dat ik me zo voel. De drie dagen voel ik me niet zo fit. Mijn suiker schommelt enorm en daardoor ben ik ook wat somberder. Her voelt een beetje alsof ik het super druk heb en er spookt van alles door mijn hoofd, terwijl dit helemaal niet nodig is en ik het helemaal niet druk heb. Vandaag ben ik dan ook wat eerder naar huis gegaan vanuit school om even bij te komen. Ik heb een beetje opgruimd, een planning gemaakt voor mijn schoolopdrachten en even mijn rust gepakt. Dit heeft zeker geholpen, want ik voel al veel meer rust! Ik heb straks een vergadering op stage, dus dat komt goed uit. 

Hierbij alsnog mijn weekoverzicht van afgelopen week! 
Maandag was ik de hele dag in Rotterdam voor het biomarkers onderzoek. In mijn vorige artikel kun je hier alles over lezen! 
Na het onderzoek ben ik nog even de stad ingedoken met mijn moeder. Ik kocht dit lieve kaartje en een heerlijke lipscrub van Lush. 
Dinsdag ging ik weer naar school. Mijn pod moest vervangen worden en ik was een nieuwe vergeten, dus haalde ik mijn oude vriend tevoorschijn en heb ik een dagje gespoten. 
Woensdag liep ik een dag stage. Ik maakte deze foto voor een stageopdracht. 
Donderdag was mijn laatste dagje van de week. In de avond nam ik een lekkere kop thee en dook ik in een warm bad. Mijn antwoord op de vraag van het theezakje? Dat ik tante mocht worden! 
Vrijdag maakte ik mijn instaswap af en paste ik een dagje op bij mijn neefje en nichtje.
Zaterdag heb ik de hele dag doorgebracht met een lieve vriendin! 'S avonds zijn we naar de kermis geweest en daarna de stad ingedoken. 
Zondag was een huiswerk dag! 

Ondanks dat deze week niet zo leuk begon, hoop ik toch op een mooie week! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0