Versierde pods

Tijd voor een artikel over mijn versierde pods! Eigenlijk wilde ik dit artikel gisteren maken, maar ik werd helaas ziek. Gelukkig voel ik mij vandaag een stuk beter. 


De afgelopen weken heb ik mijn pods versierd met nagellak. Ik vind de witte pods maar een beetje saai en zocht dus naar manieren om ze wat leuker te maken. Op facebook kwam ik een pagina tegen genaamd: 'Pimp my pod'. Op deze pagina zag ik dat veel diabeten de pods versieren met nagellak. Dit moest ik ook proberen! Als eerst versier ik de pod met leuke kleurtjes en laat dit eerst goed drogen. Vervolgens gaat er nog een laagje blanke nagellak over om alles goed te laten zitten. Het is een super leuke en simpele manier om de pods te versieren! Ook blijft het goed zitten en is het budget proof. Hier onder kun je mijn versierde pods van de afgelopen weken zien. 
Ik vind ze erg leuk geworden en ik vind het erg leuk om te doen! Een tip is wel om de podnummers zichtbaar te laten, zodat je deze nog kunt doorgeven bij een eventuele defecte pod. 

Voor de niet-diabeten onder ons. Een pod is een insulinepomp. Deze pod blijft drie dagen op de huid zitten en geeft insuline af. De pod bestuur je met een apart apparaatje. 

Wat vinden jullie ervan? Versieren jullie ook wel eens de pods? Ik ben benieuwd!

Fijne avond! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0