The week of a diabetic #18

Afgelopen week heb ik geen tijd en energie gehad om te bloggen. Meestal komt dit artikel maandag online, maar dit lukte niet. Ik moest eerder naar huis  vanwege een lekke pod en in de avond had ik een verjaardag en keek ik een filmpje met mijn vriend. Voor de rest had ik het druk met school en stage. In de avond was ik steeds erg moe en had ik mijn slaap hard nodig. Wel ben ik bezig geweest met mijn social media en heb ik een mail gestuurd naar een leuke diabetes stichting om eventueel vrijwilliger te worden. 

Ik wilde toch nog even kort delen hoe het vorige week was :) 
Zoals jullie wel kunnen zien, was het een heerlijke week! Ik proefde de nieuwe tony's chocolonely limited edition met een vriendin, at sushi bij mijn opa en oma en bakte twee taarten voor een verjaardag! Verder was ik deze week steeds niet zo heel erg fit. Ik kon alles doen, maar was in de avond wel echt gesloopt. 

Vanaf dit weekend ga ik weer volop bloggen en zullen jullie weer wat meer van mij horen :) 

Fijn weekend! 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Fleur (maandag, 17 oktober 2016 11:50)

    leuk om te lezen! ga zo door!