5 dingen waar ik een lach van op mijn gezicht krijg!

Vandaag is het de dag van de lach. Ik dacht dus dat het wel leuk was om een artikel te schrijven over de dingen waar ik een lach van op mijn gezicht krijg. Ik voel me namelijk niet zo fit en ben erg moe. Door dit artikel krijg ik spontaan een lach op mijn gezicht! Ik deel 5 dingen met jullie waar ik gelukkig van word. 

#1 Familie

Leuke momenten met mijn familie, daar krijg ik toch echt een lach van op mijn gezicht! Leuke familiefeesten, verjaardagen, mijlpalen in de ontwikkeling van mijn neefje en nichtje of gewoon op een zondag met zijn allen bij elkaar komen voor een hapje en een drankje. Één van mijn ultieme geluksmomenten in de familie, is toch wel dat ik twee keer tante mocht worden! Wat hou ik van die twee schatten. Ook mag ik mij erg gelukkig prijzen dat ik mijn beide opa's en oma's nog heb! Ja, van dit soort momenten met mijn familie geven mij een grote glimlach! 

#2 Natuur

Waar ik ook echt gelukkig van kan worden, is een mooie natuur! Ik vind het heerlijk om te wandelen door een bos in de herfst of langs het strand in de zomer. Ook van de natuur in andere landen kan ik erg genieten! Ik vind het heel mooi en het geeft zoveel rust. 

#3 Mijn lieve vriend en vrienden

Leuke dingen doen met vriendinnen, of gewoon samen een avondje op de bank, daar kan ik ook heel gelukkig van worden! Ook van mijn lieve vriend. We zijn al bijna drie jaar samen. Ik geniet van de leuke dingen, de gezellige avondjes samen of een lekkere luie vrije dag met hem! 

#4 Lekker eten

Ja wie houd er niet van? Lekker eten! Hier kan ik ook erg gelukkig van worden haha! Of zelf heerlijk gebak maken en dit dan met een kopje thee oppeuzelen. Ja, want ook als diabeet mag je echt wel genieten van lekker eten.  

#5 Mooie waarden

Ja dit is echt iets waar een diabeet gelukkig van wordt! Mooie waarden. Geen hypo's en geen hyper's, maar gewoon de hele dag perfect tussen de 4 en de 7 zitten. Of een mooi HBA1C hebben bij de controle in het ziekenhuis. Echt iets waar ik als diabeet gelukkig van word! 

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die mij een glimlach geven, maar dit zijn de vijf die er voor mij op dit moment uitspringen. 

Waar wordt jij vrolijk van? En vergeet niet te lachen vandaag! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    F (maandag, 17 oktober 2016 11:53)

    lijkt het je misschien ook leuk om te vloggen elke week bijvoorbeeld! dat lijk mij super leuk om te zien!

  • #2

    Devlin (dinsdag, 25 oktober 2016 20:48)

    Hoi F! Ik ga erover nadenken :)