The week of a diabetic #17

Afgelopen week had ik heerlijk twee dagen vrij. Het was een vrij rustige, maar leuke week. Benieuwd? Lees dan snel verder! 
Maandag een dagje school. Als lunch had ik omelet met rode ui en wat komkommer. Het was een lange en vermoeiende schooldag!  
Na school dook ik dan ook vroeg mijn bed in met een heerlijke kop thee! De mok is van de Efteling en Blond Amsterdam. Helaas heeft mijn vader heb afgelopen weekend kapot laten vallen :( 
Dinsdag weer een dagje school. Mijn pod moest vervangen worden en ik koos voor deze versierde pod! 
Woensdag had ik een dagje vrij. Ik begon de dag met een lange ochtendwandeling.  
Na het lopen even bijkomen met fruit en een lekkere kop thee in de (toen nog hele) Blond Amsterdam mok. Helaas had mijn diabetes er geen zin meer in die dag .. In mijn vorige artikel lees je alles over mijn wandeling en de dag vol hoge waarden.  
In de middag wel nog even een smoothie gedronken in de stad met mijn zusje. Ik ging voor aan aardbeien yoghurt smoothie. 
Donderdag een dagje stage waar ik foto's maakte voor een opdracht. Mijn suikers waren ook weer mooi! 
Vrijdag weer een dagje vrij en weer tijd voor een nieuwe versierde pod! 
Zaterdag samen wakker geworden met mijn vriend na een leuk feestje die avond daarvoor. Daarna naar de stad geweest met mijn moeder en Reza (logeerkindje), en 's avonds genoten van een heerlijke pizza mozarella! 
Zondag onverwachts een middagje naar utrecht met mijn zus en zoë! Super gezellig. Helaas in de avond wel een hoge waarden .. Gelukkig trok dat snel weer bij! 

Vandaag weer een nieuwe week voor de boeg! Fijne week. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0