Ochtend wandeling

Vandaag had stage een studiedag en was ik dus een heerlijk dagje vrij! Ik sliep bij mijn vriend in Heukelum. Dit is een dorpje ongeveer 3 a 4 kilometer verderop van Leerdam. Ik besloot om vannochtend naar huis te lopen in plaats van de scooter te pakken. Ik nam een route over een leuk dijkje die door de mooie natuur liep. 

Mijn waarde was helaas wel wat aan de lage kant toen ik wakker werdt. Ik had daardoor eerst geen zin meer, maar mijn vriend motiveerde mij haha! En daar ben ik blij om, want het was heerlijk om zo mijn dag te beginnen. Het was dan ook heerlijk wandelweer. 

Helaas kreeg ik mij waarden de rest van de dag niet onder controle. Ik had het advies opgevolgd van het ziekenhuis en zorgde ervoor dat ik actieve insuline in mijn lichaam had. Toen ik thuis kwam was mijn waarde 16. Ik at een banaan en besloot even geen insuline te geven aangezien ik vaak na beweging verder zak. Dit gebeurde niet en ik steeg naar de 19. Helaas heb ik de hele dag veel moeten prikken aangezien die niet onder de 16 kwam. Ook viel mijn pomp eraf .. Ik heb de laatste tijd veel problemen met de pomp. 

Ondanks alles heb ik genoten van mijn vrije dag. Hieronder nog wat foto's van mijn wandeling. 

Fijne avond! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0