The week of a diabetic #16

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! De eerste paar dagen van de afgelopen week waren niet zo fijn. Gelukkig was de rest van de week wel super! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Maandag voelde ik mij niet lekker. Mijn suiker ging van hoog naar laag. Verder was ik gewoon niet zo fit. Om mij een beetje op te vrolijken kwam mijn oma met deze lekkere reep Tony's Chocolonely! Ik heb hem niet helemaal op hoor haha!

Dinsdag ging het weer iets beter. Ik stuurde deze kaart naar een vriendin met een lekkere reep chocolade, omdat zij ook wel opgevrolijkt kon worden.

Woensdag een dagje stage. Het ging super goed met mijn suiker en het was weer een leuke dag! Na stage at ik sushi! MMM! Ik vind het alleen altijd zo moeilijk om het aantal koolhydraten te berekenen met sushi. Wie heeft er een tip?

Donderdag weer een dagje stage. Het ging de hele dag goed, maar aan het einde van mijn stagedag stegen mijn waarden een beetje. Aan het einde van de dag kwam ik erachter dat mijn pod weer lek was en dat dit de oorzaak was.

Ik verving de pod en ging voor een versierde! Deze heb ik versierd met nagellak.

Vrijdag stond ik op met een hypo. Snel mijn bed uit en wat eten! Ik voelde me niet fit en deed deze ochtend rustig aan.

Als lunch bakte ik wat couscous op met paprika en rode ui! Daarna even de stad ik om een cadeautje te kopen voor mijn schoonmoeder die geopereerd is.

Dit is het geworden! Een mason jar met lekkere dingen!

 

In de avond heb ik heerlijk gebakken en een filmpje gekeken.

Zaterdag ben ik een dagje naar de Efteling geweest. Hier kun je uitgebreid over lezen in mijn vorige artikel.

Zondag nog even mijn pomp vervangen en verder lekker lui geweest.

 

Op naar een nieuwe week! Geniet ervan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0