Dagje naar de Efteling

Gisteren zijn we met het hele gezin en mijn zus, haar vriend en de kinderen, naar de Efteling geweest. Het was een super leuke dag! Mijn diabetes werkte niet helemaal mee en ik maakte een blunder .. Kijk snel mee naar de leuke dag van gisteren. 
Ik begon de dag met een lekker ontbijt en een mooie waarden van 8.4. Mijn pomp zette ik vast wat zachter, zodat ik minder insuline binnen kreeg, omdat ik door lopen altijd veel zak. 
Het was enorm druk! De auto stond zowat in een ander dorp, zoals mijn moeder dat zei haha! Gelukkig hadden we al kaartjes en waren we zo binnen. Bij de ingang stonden allemaal sprookjesfiguren. Mijn nichtje was helemaal betoverd door het elfje! 
Daarna hebben we nog even bij de watershow gekeken. Mijn vader is altijd aan het filmen haha!  
Ik had extra insuline, extra pompen en een insulinespuit meegenomen voor het geval het nodig was. Nu was mijn insuline inderdaad op die middag en wilde ik mijn pomp vervangen. Op dat moment besefte ik mij ineens dat ik de insuline in folie papier had gedaan om het te beschermen/koel te houden en dat propje folie papier had ik aan mijn neefje gegeven om aan holle bolle Gijs te geven. Ik had op dat moment niet in de gaten dat de insuline daarin zat en dacht dat het afval was. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt! Haha oeps! Gelukkig had ik mijn spuit nog. 
Omdat het erg druk was, hebben we niet veel attracties gezien. We moesten overal ongeveer een uur voor wachten. We zijn met zijn alle in de carnaval en de droomvlucht geweest en ik ben met mijn zussen en de vriend van mijn zus in de vliegende hollander geweest! Mijn nichgje kreeg een prachtige jurk bij de droomvlucht. Ze was er zo verliefd op! Ze liep ook echt als een prinsesje.  
Ik had die dag helaas wel een hypo van 2.6 .. Verder waren mijn suikers hoog. Ik was dus echt kapot toen we in de auto zaten! Het was wel een super mooie lucht. Leuke afsluiting van een super leuke dag! 

(Voor de privacy van de kinderen, laat ik hen niet herkenbaar in beeld)  

Reactie schrijven

Commentaren: 0