The week of a diabetic #15

Afgelopen week was een volle, maar leuke week! Het was heerlijk weer, waardoor we dinsdag vrij kregen van school! Kijk snel mee naar mijn afgelopen week.


Maandag moest ik naar school. Het eerste lesuur viel uit, waardoor ik pas om kwart over tien hoefde te beginnen. Op het station haalde ik iets lekkers! Ik ben echt dol op deze chocolade. Wanneer ik gewoon goed bolus (extra insuline geef) na het eten van chocola, is het geen probleem!

Dinsdag moest ik weer naar school. Ik fotografeerde mijn outfit, omdat ik mee doe aan een 40 dagen challenge. Hierbij stel ik elke dag een outfit samen met items die ik al in mijn kast heb liggen. Naast dat ik mijn outfit fotografeer, laat ik ook zien hoe ik mijn pod draag en/of deze versierd is.

Na een uur op school geweest te zijn, mochten we naar huis vanwege het warme weer. Heerlijk genieten dus! Mijn neefje en nichtje waren er en mijn nichtje besloot mij om te toveren tot 'prinses' haha! 'S avonds haalden we een frietje. Helaas zat ik hierdoor voor het slapen gaan wel hoog .. Ik ahd niet voldoende gebolust bij het eten denk ik.

Woensdag had ik een stage dag. Dit was mijn outfit! Het was een heerlijke dag met de kinderen. Met mijn suiker ging het redelijk. Het is nog steeds even wennen om in een nieuw ritme te komen.

Donderdag weer een stage dag. Helaas dit keer met hele schommelende waarden en zelfs een hypo. Gelukkig had ik er niet heel veel last van! Ook was het de dag van de leidster en de lieve cadeautjes maakte alles weer goed. Die avond ben ik wel lekker vroeg mijn bed in gedoken!

Vrijdag is mijn vrije dag! Ik heb wat school dingen gedaan en ben gezellig met mijn oma naar de stad geweest. In de avond heb ik weer lekker gebakken. Boterkoek dit keer!

Zaterdag ochtend heb ik weer even op mijn neefje en nichtje gepast. Ook heb ik nog even gespeeld met mijn kleine vriendje en in de avond ben ik even naar de kroeg geweest. Ik vond het niet heel erg leuk en ben dus vroeg naar huis gegaan waar ik nog even gezellig heb gezeten met mijn vader en vriend.

Zondag heb ik mijn pomp uitgelezen, zodat de verpleegkundige en artsen in een bepaald programma kunnen kijken hoe het met mijn waarden gaat. Verder heb ik die dag helemaal niks gedaan.

 

Vandaag was ik helaas ziek thuis .. Maandelijks probleempje en daardoor een ontregelde suiker. Morgen beter!

 

Fijne week, maak er iets moois van!

Reactie schrijven

Commentaren: 0