The week of a diabetic #14

Afgelopen week begon het schoolleven toch echt weer. Maandag en dinsdag school en woensdag en donderdag stage. De vrijdagen ben ik heerlijk vrij! Deze dag kan ik goed gebruiken voor de schoolopdrachten, zodat ik daarna lekker weekend kan houden! Benieuwd naar hoe mijn week eruit zag? Lees dan snel verder! 

Terwijl ik dit artikel schreef, kwam ik erachter dat ik bijna geen foto's heb gemaakt .. Wat stom! Nou ja, maandag en dinsdag waren twee lange schooldagen en woensdag en donderdag liep ik stage. In mijn vorige artikel lees je meer over mijn eerste school/stage dagen :) 
Vrijdag had ik een vrije dag. Ik heb genoten van het heerlijke weer en heb een heerlijke taart gebakken! Wat was die lekker! 
Zaterdag ben ik naar de stad geweest met mijn moeder, zusje, tante, nichtje en neefje. In de avond nog even genoten van het heerlijke weer met een vriendin. Helaas eindigde het weer met een lekke pod en en hele hoge waarde die avond! 
Zondag mocht mijn nichtje koekjes bakken met de overgebleven ingrediënten van de taart. Verder heb ik zondag niks gedaan. 

Volgende week een voller weekoverzicht! 
Fijne week allemaal!   

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anne (zondag, 18 september 2016 19:27)

    Oooh die taart ziet er lekker uit. Toevallig heb ik vandaag ook taart gemaakt. Witte chocladetaart. hmm!