Eerste school/stage week!

Afgelopen maandag was het dan echt zo ver, de vakantie was voorbij en het ''normale'' leven begon weer. Ik begon de week gelijk met een lange schooldag van 8:30 uur tot 16:45 uur. Mijn waarden bleven de hele dag aardig goed. Hier was ik best verbaasd over, aangezien mijn ritme veranderde ten opzichte van de afgelopen weken. Ook dinsdag liep alles lekker!

 

Woensdag was mijn eerste stage dag en wat was het leuk! Ik heb het er nu al naar mijn zin. Ik loop stage op een kinderdagverblijf en ik sta op een verticale groep. Dit is een groep met kinderen van verschillende leeftijden. Ik zette de eerste dag mijn pomp de hele dag op 50%, zodat ik minder insuline binnen kreeg. Ik zak namelijk altijd flink als ik de hele dag bezig ben. Dit ging super goed zo! Helaas ging het die nacht wat minder goed. Ik werd wakker met een hele hoge waarde en met een natte arm van de insuline. Mijn pod is die nacht dus lek gegaan. Ik verwisselde snel mijn pod en gaf wat extra insuline voor ik weer naar stage ging. De hele dag bleef mijn waarde rond de 15 a 20. Ik durfde steeds niet teveel insuline te geven, omdat ik aan het werk was. Helaas kreeg ik rond half 5 toch een hypo. Mijn suiker was dus te ver gezakt. Gelukkig was het toen ook tijd om naar huis te gaan. Ik at thuis snel wat en lag rond half 9 al in mijn bed haha. Zo'n eerste week en een hypo putten je toch wel uit ..

 

Nu ben ik heerlijk aan het genieten van mijn weekend, zodat ik er maandag weer tegen aan kan!

 

Fijn weekend

Reactie schrijven

Commentaren: 0