The week of a diabetic #13

Vanaf deze week zijn mijn weekoverzichten weer wat meer gevuld met school en stage, want de vakantie is voorbij! Dat word erg wennen, 2 lange dagen school en 3 dagen stage. Toch heb ik er ook wel weer zin in. Het is een opleiding die ik leuk vind en ik heb weer een beetje een vast ritme, wat ook beter is voor mijn diabetes.

 

Benieuwd wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb? Lees dan snel verder :)

Afgelopen week hoefde ik nog maar twee dagen naar school voor introductie. Afgelopen maandag was ik dus nog een dagje vrij. De kinderen van mijn zus waren weer gezellig een dagje bij ons. Helaas voelde ik me aan het einde van de middag niet lekker door een hoge waarde. Meestal eet ik de maandagen bij mijn vriend, maar ik besloot dit keer om thuis te blijven en even te gaan liggen. Gelukkig zakte mijn waarden na veel drinken en extra te bolussen wel en kon ik die nacht lekker slapen.

Dinsdag stond ik vroeg op, want het was de eerste introductie dag op school. Gelukkig stond ik met een mooie waarde op! Dit is mijn nieuwe agenda, super leuk en hoe toepasselijk is de naam van het merk :'100% sugar' haha!

Dinsdag hadden we al onze activiteiten voor de eerste jaar studenten al klaar staan, dus hadden we woensdag nog een dagje vrij. Al de tijd om uitgebreid te lunchen met een couscous salade!

 

Donderdag was een kort dagje school. Wij als laatste jaar studenten moesten activiteiten organiseren voor de eerste jaar studenten. Ik ben die dag helemaal vergeten om foto's te maken .. Oeps

Ook vrijdag was ik nog vrij. Ik besloot om mijn oude bureau stoeltje een nieuw fris kleurtje te geven! Onder het verven wel bijna een hypo, want zelfs bij de kleinste inspanningen zak ik snel. Het resultaat zie je hieronder en ik ben er erg blij mee!

Ook zaterdag ben ik vergeten foto's te maken. Ik had eerst een kraamfeest en ben daarna bij het voetbal wezen kijken met een vriendin. Tijdens het voetbal kijken voelde ik me ineens raar worden en prikte ik een waarde van 3 .. Een hypo dus! En dat terwijl ik niet eens mee voetbalde haha.

Zondag was een luie dag. Ik kookte als avond eten zilvervliesrijst met kip en groente en een zoet zure wok saus. Ik nam dit ook mee als lunch voor vandaag op school. Ook maakte ik vast een ontbijt smoothie met yoghurt, fruit en havermout.

 

Dit was mijn week! Vandaag is er weer een nieuwe aangebroken en ben ik dan echt begonnen met school. Vandaag gelijk een lange dag .. Ik vertrok om 7 uur en was om 6 uur weer thuis. Het echte leven is weer begonnen haha!

 

Fijne week!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Anne (vrijdag, 09 september 2016 22:29)

  Wat heb je een leuke agenda en inderdaad heel toepasselijk!
  Zie ik daar een zakje van een brosse eierkoek? Ik eet ze ook altijd! Superlekker, en maar 11 koolhydraten. Beste tussendoortje ooit (alleen jammer dat je ze niet los in je tas kunt gooien, want dan zijn ze helemaal verkruimeld na een tijdje).
  Liefs!


 • #2

  Devlin (zaterdag, 10 september 2016 17:58)

  Hoi Anne! Ja ben er super blij mee! En ja die koekjes zijn zo lekker! Een staan op de lijst van mijn diëtiste haha :) Maar inderdaad los in de tas is geen goed idee, dat heb ik van de week ondervonden hihi