Diabetes update

Hi! De vakantie zit er nu ook voor mij op. Ik heb genoten van een hele lange vakantie! Maandag zal het dan ook zeker weten wel even wennen worden. Ik ga nog een jaartje naar school en hoop dan mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 te behalen. Ik ga aankomend jaar elke maandag en dinsdag naar school en van woensdag tot en met vrijdag ga ik stage lopen bij kinderdagverblijf De Krullevaar in Leerdam. Ik heb heel veel zin in mijn stageperiode! Eindelijk weer het werk doen wat ik echt leuk vind.

 

Met mijn diabetes gaat het aardig de goede kant op. Ik heb steeds minder hoge waarden en blijf vaak de hele dag onder de 10. Het is nog steeds niet helemaal onder controle, maar sinds ik overgestapt ben op een ander ziekenhuis merk ik zeker verschil! Ook nu ik mijn eetpatroon heb aangepast met behulp van mijn diëtiste merk ik dat ik lekkerder in mijn vel zit en dat mijn gezondere eetgewoonten een goede invloed hebben op mijn waarden. Ik gebruik nog met plezier de Omnipod en zou er niet meer vanaf willen! Met het ziekenhuis heb ik regelmatig online contact en om de drie maanden ga ik op controle. Af en toe heb ik een extra afspraak met de diëtiste of met de verpleegkundige, om wat dingen te bespreken.  

 

Mijn blog heeft de laatste tijd ook op een laag pitje gestaan. Daar gaat verandering in komen! Ik ga voortaan ongeveer om de dag iets plaatsen.

 

Ik voel me op dit moment dus super goed! Ik vind het wel weer spannend nu ik weer naar school ga en stage ga lopen, omdat het de laatste keer met werken niet helemaal soepel verliep. Toch heb ik er alle vertrouwen in en ga ik er 100% voor!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Anne (zaterdag, 03 september 2016 15:58)

    Wat goed om te horen. Je waardes klinken echt een stuk beter! Zet 'm op meid. Hopelijk is je volgende hba1c super mooi!

  • #2

    Devlin (zaterdag, 03 september 2016 19:52)

    Hi Anne! Ja zeker! Ik ga er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen :)